Esse

 

Az ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment – magyarul kb: Strukturális megtestesülése az energetikai szintézisnek) egy egyedülálló testkezelés, ami kombinálja az Access Consciousness™ eszközeit manuális technikákkal melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát célozzák mely a test minden részét hálószerűen összeköti.

Tudományos kutatások igazolják, hogy a fascia reagál a kérdésekre. Az Access Consciousness™ eszközei arra invitálnak, hogy kérdésben légy az életed minden területén és testeddel kapcsolatban.

Az ESSE változásokat hozhat létre a test struktúrájával ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét.

Az ESSE testkezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható fascián át a test minden részében a sejtszinttől a főbb szervrendszerekig. Az ESSE-re úgyis tekinthetünk mint egy mélyszöveti kezelés valamint energia kezelés, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.

 

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések

Naplóüzenetek