Bántalmazás

Rengeteg formában vesz körül bennünket a bántalmazás. Szexuális, fizikai, lelki, mentális, spirituális, pénzügyi. Nagyon sokszor észre sem vesszük, fel sem fogjuk, hogy ez történik velünk. Nem is sejtjük, hogy lehetne másképp is. Saját magunkkal is csináljuk, mert annyira természetes.

A legalapvetőbb bántalmazás az ítélkezés. Belenézel a tükörbe és csúnyának, túl kövérnek, túl soványnak látod magad. Ránézel az életedre és kudarcnak, csődnek látod magad. Beéred kevesebbel, mint amit szeretnél, mert a korlátokat természetesnek gondolod.

Sokan rácsodálkoznak a bántalmazottra, hogy miért él együtt a bántalmazóval, hiszen lehet e másképp is! És utána megválasztják ugyanazokat a politikusokat évről évre, mert „nincs más!” Nem váltják le a belső szidalmazó hangot, az önszabotáló rendszert, mert szükségük van rá. Hisznek a rossz sorsban és nem változtatnak, mondván „ez a karmám!”

Sokan nem vesznek részt az életükben, mert nem akarnak se bántalmazni, se bántalmazva lenni! És az a nézőpontjuk, hogy inkább a ring szélén sóhajtozva nézik a meccset. Pedig nekik repül a legtöbb pofon! A pénzt is szinte mindenki a bántalmazással azonosítja, és ezért korlátozza az áramlását az életében!

Mi más lehetséges? Milyen lenne az élet a bántalmazások nélkül? Mi lenne, ha kiszállnál és nem tekintenéd az élet elkerülhetetlen velejárójának a bántalmazást? Mi lenne, ha kilépnél az áldozat és a tettes szerepéből?

A pszichikai nézőpontok oldása után ami egy cd meghallgatását és egy vagy több facilitálást jelent, pedig lehetőséged van arra, hogy szakképzett segítséggel, egy úgynevezett „bántalmazás oldással” a testedből is feloldjuk a stresszt, kihozva az üss-vagy-fuss adrenalinos feszüléséből. Mély békét élhetsz meg-talán először az életedben. Ezt a kezelést jelenleg pár ember tudja elvégezni az országban.

Mi lenne, ha túl a bántalmazáson, ítélkezésen, találnál egy nyugodt, békés gazdag életet, amire mindig is vágytál? Ezen energiák feloldásával minden megváltozhat! A kapcsolataid, a pénzügyeid, a választásaid! És rajtad keresztül a világ is változhat! Itt az idő letenni a terhet?

Rengeteg bántalmazás van jelen a világunkban. Ezek egy részét képesek vagyunk azonosítani, más részét észre sem vesszük, fel sem tűnik, hogy bántalmazás lenne, mivel annyira megszokott. Nagyon sokan nem is gondolják, hogy valaha ők bántalmazva lettek volna. Ez lehet fizikai, mentális, érzelmi, pénzügyi, spirituális bántalmazás .

A bántalmazás az ítélkezéssel kezdődik.

Nagyon sokszor Önmagunkat ítéljük meg és bántalmazzuk .

Gary Douglas- Access Consciousness alapítója kidolgozott több módszert is a feloldására . Egy cd meghallgatása után ,egy testkezelés lehetséges ,ami kioldja a testben tárolt lenyomatokat.

Egy videó tőlem 

https://www.youtube.com/watch?v=qNDUGXnwUlc&t=3s

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések

Naplóüzenetek