Visszajelzések

- Bars után . Szeretném ezúton is megköszönni. Úgy tűnik bejött, rá egy hétre fölhívtak interjú miatt .Szóval holnap kezdek egy német cégnél .Mellesleg azóta nagyobb az étvágyam, és nem tudok sokáig aludni sem, mindig kivet az ágy reggel :) Szóval hatékonyabb lettem.

-Előadás után.A tegnap este – húúú, hát az valami egészen egyedülálló élmény volt nekem, egy olyan mélyen el- és lenyomott energiát hoztunk ott fel.......majdnem hangosan elkezdtem sírni, folytak a könnyeim.....egyébként úgy mentem oda, hogy bármire nyitott vagyok ---- és annyira meglepődtem, h. így is – mármint érintések nélkül szintén ennyire működik ez az energia – ezt így megtapasztalni, mint,kliens” szuper volt.
Csak úgy :) Ma először éreztem meg a kérdések hatalmát! Akadoztak a dolgaim ebben a pár napban és ma valami történt. És én csináltam!! Meghallgattam pár kisvideódat reggel, majd elkezdtem a helyzetet megszólítani kérdésekkel. "Hogy oldaná meg ez a helyzet önmagát" "Mi lehet még.." És működött!! Mindent sikerült a helyére rakni. Egész nap itthon voltam és úgy elfáradtam, mintha versenyen lettem volna :D Egyik levél a másik után, telefonok, kollégákkal egyeztetés stb.Szóval iszonyú hálás vagyok Neked!! :)
 
- Facelift képzés után egy begyulladt aranyér ,eltünt.
 
Alapozó után-- Köszönöm neked ezt a 4 napot . Most már tudom miért is alapozó képzés. Szétesett minden amit igaznak hittem és minden ami korlátozott ,ennyire könnyű talán gyerek korom óta nem voltam .Annyirra hálás vagyok annak hogy közel engedsz minket magadhoz ,kedvességed,megengedésed ,humorod és mégis dinamikus ,minden pillanata töltött ,vibrált nem unalmas egy cseppet sem ,pedig féltem hogy ülök majd egyhelyben 4 napot . Már elkezdődött a változás a családommal és az üzlettel is csak nézek nagyokat és engedem és élvezem . Ja és az alapozó díjának a fele 1 héten belül visszajött :)) kérek belőle még !!! Alig várom hogy újra találkozzunk !
 
Még több visszajelzés.
Drága Angéla, nos tegnap csak úgy szárnyaltam haza, és élveztem, hogy mindenki megbámul. Aha, szóval ilyen érzés könnyednek lenni???? Annyira örültem, hogy végül vettem egy szép szál liliomot is magamnak. Még egyszer köszi. a SOP varázslatot. Puszi,
 
Angi,képzeld el,a kezelés óta nem fàj a hasam. nyomkodtam, "kerestem" a fájdalmat a hasamban ès nincs ott. Hu El sem tudom mondani hogy mit èrzek... !! a "hàla Neked" kevés lenne. Na , fél év múlva beszélünk ha már nem utállak. Megjelent egy " rég eltemetett" energia.;)
 
Drága Angi! Szeretném írásban is NAGYON MEGKÖSZÖNNI NEKED EZT A MAI NAPI CSODÁT!!! Hihetetlen energiákat indítottál el es segítettél ezzel újra találkozni önmagammal! Nem tudom, hogy mit érzek, de az NAGYON JÓ!!! Tényleg bulis az élet!!! :))) Neked is nagyon jó BULIT KÍVÁNOK! Ölellek. Ő aki elmesélte minden ,,nehéz,, napjaiban Velem alszik ;) A videóimmal . Amit munkahelyi meetingen is megmutat másoknak ! Huuuuu mekkora ajándék amit Tőle kaptam ! HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM NEKTEK !
 
Angi : Még soha nem küldtem visszajelzést pedig 1 éve végeztem el a Bars képzést Nálad. Köszönöm és ezzel magamnak is elismerem azt a sok sok változást .Már nem félek a változástól,nem kapok idegbajt azonnal a családomtól ,és ha nem ír a párom az is oké :) S teremtem az életem ! Köszönöm a kedvességed hogy ha rád írok ,mindig válaszolsz hogy ott vagy nem csak a kurzusok erejéig hanem folyamatosan a napi megosztásaiddal ,a leveleiddel a törődéseddel .
 
 
 
 
 

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések

Naplóüzenetek