A legutóbbi beszélgetés az irracionalitásról

irrational 1

A legutóbbi beszélgetés az irracionalitásról

Amit nagyon sok embernek ajándékoz az Access Consciousness az az, hogy felnyitja a szemüket és egy teljesen más életet élnek - egy boldogabb,gazdagabb és egy kényeztetőbb életet. Ez elég furcsa, hisz ez valahogy tudjuk alapvetően mindannyian.

A legutóbbi beszélgetés az irracionalitásról sem más.

 

Ösztönszerűen tudjuk, hogy nem kell egy racionális emberi valóságból működnünk, még akkor sem, ha ezt nyomták belénk a korai évinkben már.

Előszőr is, mi az, hogy irracionalitás?

“ Ébernek lenni minden energiára és képesnek lenni arra, hogy azt választd, amit választasz, minden ok nélkül, “ az Access alapítója Gary Douglas erről beszélt a Creative Edge of Consciousnessben.

A racionális akárhogy is, az az, hogy azt bizonygatod, hogy miért választasz bármit is. Például az teljesen racionális, hogy szenvedsz és irracionális az, hogy örülsz. Nah mit mondasz?

“ A szenvedés az teljesen racionális,” Gary mutatott erre rá. “ Ha az életben szenvedsz, akkor a menyországba jutsz. “

Az is szintén racionális, ahogy kiválasztod, hogy valami rossz, azért, hogy helyes vagy helytelen legyél ,ahhoz racionalizálnod kell ezt. Majd ezt igazolnod kell.

Azt tanították, hogy ez rossz és helytelen - természetesen őrült is- hogy irracionális legyél.

“ Az őrültséget úgy definializálták, mint egy irracionális dolog. “ Gary mondta. “ De az őrültség az egy teljesen racionális dolog,mert mindenki aki az őrültséget választja meg fogja indokolni, hogy miért az. “

Irracionálisnak lenni, az egy nagyszerűbb valóságot hozhat létre és ez az,amiről ez az újabb beszélgetés szól.

“ Amikor irracionális vagy, akkor kinyitod az ajtókat azelőtt, hogy bármit választhass,” Gary mondta. 

“ Nem azért mert ezt kell, nem azért mert az helyes vagy helytelen. Hanem azért, mert megteheted.”

A floridai Stoneman Douglas Középiskolát nézzük meg. Létrehoztak egy nemzeti mozgalmat 5 hét alatt, amely tiltakozik a fegyverkontroll ellen. Szó szerint február 14 után néhány nappal, miután az iskolai lövöldözás során 17 diákot megöltek, tanárok és vezetők elkezdték létrehozni a változást. Rájöttek, hogy létezik valami más, ami lehetséges - és nem fogják feladni.

Az Irracionális az annak a képessége, hogy azt választod, amit a többi ember nem tud választani.

Hallottad valaha Garyt azt mondani, hogy : A választás teremt? Itt van, hogy miért.

“ A választásod azt teremti,amit te generálsz, “ Gary mutatott rá. “ Amit te választasz, az megmutatja azt az irányt, amit terethetsz. Kérdezd, hogy mi fogja itt a legtöbbet teremteni? Milyen választásod van, ami a legnagyszerűbb lehetőséget teremti? “

Mi a leg irracionálisabb dolog,amit tehetsz vagy ami lehetsz, hogy egy más valóságot hozz létre szinte azonnal? A legnagyszerűbb az irracinalitásban, hogy élvezed az életed! 

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2018/04/latest-conversation-irrationality/

Fordította: Kozák Anikó

Tags: kerdes,, accessconsciousness,, AccessConsciousness eszkozei,, irracinális,, szenvedés,

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben