Egy teljesen más világ

29541110 10212305156483914 1046850674116923505 n

Egy teljesen más világ

 

Ha nem a kivetítésekből, elvárásokból, elkülönülésből, kivetítésekből, ítéletekből és visszautasításból működsz ( rövidebb néven PESJR - angol rövidítés), akkor láthatod, hogy mi van elötted és lehetőséged van bármit megváltoztatni.

Ez egy teljesen más világ.

 

A kivetítések és az elvárások azok amelyekről azt gondolod, hogy valaki más mit fog csinálni, még akkor is ha nem azt fogják.

Ez egy kivetítés “Ez a férfi tökéletes számomra.” Az elvárás pedig “ugyanaz a nézőpontja lesz rólam, mint az enyém róla. Azt fogja gondolni, hogy én tökéletes vagyok számára.”

Az ítélet az egy fix nézőpont vagy bármilyen meggyőződés arról, hogy valakinek vagy valaminek egy adott módon kell lennie. Az elkülönülés akkor jelenik meg, amikor bármilyen módon ítélkezel. Elkülöníted saját magadat az adott személytől, vagy dologtól, amit megítélsz, még akkor is ha az te vagy. A visszautasítás amikor elutasítunk vagy megtagadunk valamit.

Bármikor amikor kivetítesz vagy elvársz valamit akkor elkülönülsz, megítélsz illetve visszautasítasz valamit ami éberséget adna. Kizárod az éberséged.

Soha nincs semmilyen kivetítésem, elvárásom, elkülönülésem, visszautasításom, ítéletem senkivel kapcsolatban sem. Mindig inkább érzékelek mint, hogy hiszek. Mindig képes vagyok az adott pillanathoz igazodni. Nem hiszem el, amit az emberek mondanak. Éber vagyok arra, ami a fejüket elhagyja. Akkor vagyok csak meglepődve, amikor azt csinálják amit mondanak.

A legtöbbünkre nagyon sok dolog ki van vetítve már a korai években és azok a kivetítéseknek és elvárásoknak kedvezőtlen hatása lehet a testünkre és a lényünkre. 2 éves kor előtt nem érzékelsz semmilyen különbséget önmagad és a szüleid között illetve a többi ember között, akik téged körül vesznek. Magadra veszed a gondolataikat, érzelmeiket, érzéseiket és a nézőpontjaikat. Majd amikor eléred a serdülőkort és el kezdesz lázadni a szüleid ellen és önmagad ellen is, azért mert ezeket a kivetítéseket és elvárásokat önmagad részévé tetted.

Ebben a valóságban a kivetítések és elvárások egyike az, hogy meg kell házasodnod és 25 gyerekednek kell lenni. Dolgokat egy adott módon kellene csinálnod. De te soha nem tudtál eszerint élni, ugye? Milyen lenne, ha hajlandó lennél abból teremteni amit tudsz, ahelyett, hogy másoknak milyen elvárásaik, kivetítéseik vannak, csak azt nézni, hogy te mit választanál és mi lennél?

Abba kellene hagyni a múltba tekingetni vagy a tapasztalataidra, az elvárásaidra és a kivetítéseidbe.

Olyan dologtól várod, hogy megjelenjen, ami soha nem lesz igaz. Tudod mit?  Azért, hogy létrehozd a látszatot, amely majd igaznak fog bizonyulni, le kell zárd az éberségedet. Így szeretnéd élni az életedet?

Egészen addig, amíg kivetítéseid és elvárásaid vannak valakivel kapcsolatban, soha nem láthatod az igazságot.

Ha nincs nézőpontod, kivetítésed, elvárásod, ítéleted nem különülsz el, nem utasítasz vissza semmit, akkor éber lehetsz bármire és majd nehogy mindent meg tudsz változtatni.Üdvözöllek egy teljesen más világban.

 

Forás:https://garymdouglas.com/a-whole-different-world

 

Fordította: Kozák Anikó

 

Tags: kapcsolat,, létezés,, más,, tudatos,, ítélet,, kikövetkeztetés,, elvárás,, kapcsolat,y,, beingyou,, valóság,

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben