Használod az ítéleteket arra, hogy megállítsd saját magad?

judgment

Használod az ítéleteket arra, hogy megállítsd saját magad?

Ha mostanában abban a helyzetben voltál, hogy kapod az ítéleteket,akkor lehetséges, hogy észrevetted, hogy ez nem túl kellemes vagy kényelmes, hanem valójában ez gonosz?

“ Az egyetlen gonoszság az a tudatosság ellenesség és a nem tudatosság”, mondta ezt Gary Douglas az Access Consciousness alapítója.

“ Az ítélet az nem a nem tudatosság vagy tudatosság ellenesség . Az ítélet az elerőtlenít, képtelenné tesz.

 

Ha azt gondolod, hogy azok az emberek,akik elerőtlenítenek téged gonoszak,akkor olyasféle erőt adsz nekik ezzel,amit valójában nem érdemelnek meg.

Az ítélet az nem erőteljes.Az ítélet az az ,amit arra használsz, hogy kontrollálj másokat.”

A legtöbbünknek az a nézőpontja, hogy az ítéletünk az probléma.Mi van, ha a saját vagy mások ítéletei nem jelentenek semmit?

Ahogy Gary mondja: “ Az emberek probálkozni fognak elerőtleníteni az ítéleteikkel, probálkozni fognak megállítani az ítéleteikkel,viszont ők nem gonoszak.”

Ahhoz, hogy gonosz legyél a tudatosság ellen kell dolgoznod és tudatosság ellenességet és nem tudatosságot kell, hogy használd, vagyis meg kell tagadj mindent, amit tudsz.

Amikor az emberek ítélkeznek,akkor elutasítanak mindent amit tudnak? Nem, csak átmennek abba, hogy kikövetkeztetnek , így igazuk van.

“ Az egyeetlen ok,amiért valaki ítélkezik,az az, hogy azt akarják, hogy igazuk legyen. “ még hozzátette.

Az ítélkezés nagyon elterjedt ebben a világban. Itt van 3 eszköz,amit használhatsz bármikor amikor ez feljön:

1.Amikor valaki ítélkezik Gary így válaszol,” Köszönöm a törődést”. A legtöbb ember nem igazán tudja mit kezdjen ezzel vagy hogyan válaszoljon erre. Ez elveszi a szelet a vitorlából.

2.Használd az érdekes nézőpont eszközt.

Ahogy Dr Dain Heer mondta, “ Vannak velejáró ítéletek mindeféle dologgal kapcsolatban, mint például az alkoholról, ami visszatart az éberségedtől, arról, hogy a tested mire vágyik és hogy valójában mi működne számodra.Ha nem lenne semmilyen ítéleted az alkoholról, ha csak egy érdekes nézőpontod lenne róla, mi mást választhatnál? Ha nem lenne semmilyen ítéleted a családról, mi mást választhatnál?

3. Használj egy kis manipulációt…

A manipuláció az nem mindig rossz vagy helytelen. Ha arra használod a manipulációt, hogy az emberek valami nagyszerűbbet válasszanak, az egy módja annak, hogy embereket képessé tegyél dolgokra.És a legegyszerűbb módja annak, hogy valakit manipulálj az az, ha kérdést teszel fel nekik, mint például, “ Mi az, amit tudsz?”

“ Bármikor amikor felteszel egy kérdést, akkor képpessé teszed az embereket arra, hogy tudják amit tudnak. És bármikor, amikor kérdést teszel fel nekik egy olyan helyre viszed el őket, ahol manipulálhatod őket egy nagyszerűbb lehetőségre” Gary mutatott rá erre.

Forrás:

http://access-consciousness-blog.com/2018/01/using-judgment-stop/

Fordította:

Kozák Anikó

Tags: tudatosság,

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben