Hol van a rugalmasság a te valóságodban?

Kepernyofoto 2017 12 11 9.10.50

Valaha érzeted azt, hogy olyan, mint ha egész életedben egy zsugorfóliába lennél becsomagolva? 

“A plasztikusság, az az a nézőpont, hogy minden olyan, amilyen,” Gary Douglas magyarázta ez így legutóbb.

 

“ Plasztikussá tenni az életedet, az olyan, mint ennek a valóságnak az övét viselni,amely lehetővé teszi, hogy felvedd azt a formát , amit ez a valóság érzékel és lát.”

Az ötenes évek végén Garynek volt barátja, akinek az anyukája fehér bútorokat vásárolt a házába.Majd utána, beborította műanyaggal, hogy ne koszolódjon le. Nem ülhettél a bútorra, de közben az anyuka azt gondolta, hogy gyönyörű élete van, hiszen minden plasztikus, lágy volt.

Ebben a hónapban a Creative Edge of Consciousness hívásban Gary és a fantasztikus Brandon Watt arról beszélt, hogy az emberek hogyan lassítanak le mindent az életükben azért, hogy minden rendben legyen, lágy és plasztikus.

Ez nem mindig megfogható és megismerhető. Például, amikor eldöntöd, hogy szükséged van valamire, akkor ez a szükség plasztikussá tesz és korlátoz.

“ A legtöbb embernek szükséges, hogy hitelesnek tartsák és ez a plaszticitás az életükben,” Gary mondta. Amikor bezsugorfóliázod magad a hitelesség szükségességébe, annak a szükségébe, hogy mások lássanak, elismerjenek, akkor belágyítod,plasztizálod az életedet.” 

Az életedet legfőképp akkor lágyítod, plaszizálod be, amikor más emberek valósága alapján teremted a struktúráját az életednek.

A plaszticitás ellenszere a rugalmasság. A rugalmasság annak a képessége, hogy olyan legyél, mint Mr Fantasztikus, és, hogy túlnyúlsz ezen a valóságon, a korlátozásokon túl és mindenen túl, amiről azt gondolod, hogy értékes.

Gary magyarázta, “ A rugalmasság az a lehetőségeket keresi. Az, amikor folyamatosan abban az állapotban vagy, hogy megkérdezed, hogy hogyan csinálj valamit és nem a abban, hogy meg tudod e csinálni.”

Ez arról szól, hogy belelépsz a lehetőségek éberségébe és ott vannak a választások, ahogy Gary csinálta a kastéllyal Olaszországban, vagy El Lugarral Costa Ricaban.

“ Ha valaki más nem látja a lehetőséget, amit te látsz, az nem jelenti azt, hogy az nem lehetőség,” Brandon még hozzátette. “ Azt jelenti, hogy te vagy az egyetlen, aki eléggé más ahhoz, hogy lássa a lehetőséget.”

És hajlandónak kell lenni arra, hogy lásd azokat a lehetőségeket, amiket mások nem ,ahhoz, hogy masszív mennyiségű pénzt tudj teremteni.

Itt vagy egy nagyszerű kérdés: Az életednek melyik részét lágyítottad, tetted plasztikussá, megtartva ezek rendjét, ami visszatart attól, hogy a lehetőségek rugalmas káoszát birtokold?

A lehetőség az mindig egy rugalmas hely, Nem egy fix nézőpont. a lehetőség szintén nem egy válasz.

Gary azt mondta, “ Amit a legtöbb ember tesz, az az, hogy próbálják megtalálni a választ és nem azt, hogy mi a valós lehetőség itt? “

“Azzal kezdődik, hogy felismerjük, hogy mi vagyunk a lehetőségek rugalmassága és a választás, amit hozhatunk, ami egy nagyszerűbb jövőt teremt.”

Forrás:http://access-consciousness-blog.com/2017/12/where-is-the-elasticity-in-your-reality/

Fordította: Kozák Anikó

Tags: változás,, accessconsciousness,, AccessConsciousness eszkozei,, rugalmasság,, lágyság,, Gary Douglas,, Brandon Watt,

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben