Hol nyilvánul meg a Te ragyogásod, nagyszerűséged a világban?

Brilliance Blog 1

“ Izzadó puska lövedék voltam. “

Így jellemezte Brendon Watt az első 3 óráját az első Lehetőségek választása tanfolyamon, amit együtt facilitált az Access Consciousness® Gary Douglassal.

 

A tanfolyam Mumbaiban,Indiában volt, azonban Brendon önmagát Gary nagyszerűségével hasonlította össze és szörnyen összenyomta magát a saját ítéleteivel.

Brendon elismerte “ Nagyon sokáig hajlandó voltam megengedni azt, hogy bárki helyettem elvégezze a munkát, megváltoztassa az életem és én pedig csak üljek a kispadon. “

Most rájött arra, hogy itt van az ideje a robbanásnak. Így a szünetben feltette magának a kérdést: Mi az ami nekem igaz itt?

Volt néhány választása: Sikoltva kifutni a teremből vagy visszamennit a tanfolyamra és egyszerűen csak önmagaként lenni. Szerencsénkre az utóbbit választotta.

“ Van valami amiben én más vagyok - Mindnyájunknak megvan ez a mássága - Ha hajlandóak vagyunk ezt aktualizálni, megjeleníteni, akkor egy más világot fogunk önmagunk számára létrehozni, egy más valóságot,”- elmondja Brandon.

“ Ha hajlandó vagy kilépni a világba és Önmagadként megjelenni, akkor soha nem bukhatsz el.”

“ Mindannyiunknak megvan az a terület az életében, ahol megmutatjuk önmagaunknagyszerűségét,” Dr Dain Heer mondta ezt, az Access Consciousness társalapítója. “ de álatalában ez csak egy terület “

Néhányan nagyszerűek abban, ahogy az Access eszközeivel embereket facilitálnak egy másfajta választásra. Mások nagyszerűek a zenében, az üzletben vagy ahogy mozgatják a testüket. Brendon mindig hajlandó volt megmutatni a nagyszerűségét, mint szülő, de más területeken nem.

“ Az egyik legdinamikusabb dolog,ami visszatart önmagad csodálatosságától, az az, hogy visszautasítod önmagad nagyszerűségnek az elismerését. Azt mutatod, hogy nem vagy nagyszerű, az emberek ezt leveszik majd ezt mondják: ‘ Nagyszerű lennél,ha….’ Dain így magyarázza.

Az emberek ezt kivetítik vissza rád, majd neked be kell, hogy vedd az ő valóságukat és ők így tudják, hogy ez valós. Ez az, ahogy létrehozod a soha véget nem érő ismétlődéseket, amelyek nem teszik lehetővé számodra, hogy az a nagyszerű önmagad legyél,aki vagy.

Mi van, ha csak megjelensz minden területén az életednek és észreveszed, hogy ez nem az az intenzitás, amiben eddig léteztél, ami megmutatná önmagad nagyszerűségét? A tér, amiben létezel egy helyzetben, az a te nagyszerűséged. És a könnyedség, amivel belemész a helyzetbe,az a nagyszerűséged.

“ Tényleg te vagy a saját valóságodnak a teremtője,” Dain mutatott rá erre. “ “Az életedben minden az eddigi teremtéseidnek az eredménye.”

Ha mondjuk megjelenik egy új lehetőség, mint például egy új munka, egy új párkapcsolat, egy új tér, vedd észre, hogy te erre már kész vagy, mert egyébként nem jelenne meg. A munkát már elvégezted  és, mint végtelen lény tényleg könnyedséggel tudsz együtt lenni mindennel.

Ahogy Dain mondta: “Amikor a világban, mint önmagad nagyszerűsége jelensz meg, és ezt el is ismered, az kinyitja a folyamatos hála ajtaját. Ez az a tér, ami folyamatosan hozzájárulás az életedhez, ami előre mutat.”

Forrás:http://access-consciousness-blog.com/2017/10/brilliance-actualising-world/

Fordította: Kozák Anikó

Várlak szeretettel a Being you - magyarországi csoportban :) Tedd fel a kérdéseidet. Kövesd az eseményeket
https://www.facebook.com/groups/1205005466262676/

Kovács Angéla - Being you facilitátor

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések

Naplóüzenetek