4 lehetőség arra, hogy megtaláld mi az, ami neked működik!

cikk

4 lehetőség arra, hogy megtaláld mi az, ami neked működik!

A legtöbben úgy éljük az életünket, hogy olyan valakivé illetve olyasmivé próbálunk válni,amire valójában soha nem is vágytunk .Nagyon korai életkorban már azt tanították velünk, hogy nézzünk körbe a világban és másoljuk le mindazt,amiről az emberek a környezetünkben úgy döntenek, hogy jó, tökéletes és helyes.

 

Ránéztél e valaha arra, hogy kinek az útját járod? A tiédet vagy valaki másét? Tűnődtél valaha azon, hogy igazából milyen életet szeretnél élni? Nem kell, hogy megmássz minden hegyet, hogy megtaláld az utadat. Itt találhatsz 4 tippet arra, hogy megtalaláhasd az utat, ami megfelelő neked.

1.Hagyd abba, hogy tökéletes, jó és megfelelő próbálsz lenni.

A tökéletesség az az ítélkezés folyamatos állapota.Mi van ha nincs olyan, hogy tökéletes? Mi van ha nem kell folyamatosan ‘jól’ csinálnod, mert először is semmi baj nincs veled? Az egyik legdinamikusabb módja annak, hogy üdvözöljük a másságunkat és azt az életet teremtsük, amire vágyunk az az, hogy feladjuk önmagunk megítélését! Ahelyett, hogy azt keresed, hogy mi a baj veled, kérdezd meg: ‘ Mi a jó bennem, amit nem veszek észre?’ és ‘ Ha tényleg azok alapján teremteném az életem, ami az enyém, mi az amit itt választanék?’ majd nézd meg mi jelenik meg!

2. Engedd el, hogy mások kedvére akarsz tenni, vagy a rólad való ítéleteik miatt aggódsz!

Jellemzően mások kedvére akarsz tenni? Mindig azon éberséged alapján próbálsz választani, amire mások vágynak vagy szükségük van? Aggódsz azon, hogy mások mit gondolnak rólad? Ha igazán önmagad lennél és önmagadért választanál, mit választanál?

Önmagadért választani, nem azt jelenti , hogy mások ellen vagy mások kizárásával választasz, csak azt jelenti, hogy te is benne vagy ebben! Önmagad boldogságát többre tartani , mit mások ítéleteit, megadja neked azt a teret, ahol láthatod azokat amiket valójában választanál.

3. Légy hálás önmagadért

Mi van, ha úgy vagy egy ajándék, ahogy és aki most vagy? Mi van, ha soha nem kell bizonyítanod semmit másoknak önmagaddal kapcsolatban? Kezdj el leírni legalább 3 dolgot minden nap,amiért hálás vagy önmagadnak és invitáld a hálát, hogy növekedhessen az életedben. A hála az egy nagyon egyszerű dolog, de nagyon hatékonyan megváltoztatja a játszmát, mert azonnal kihoz az ítélkezésből, így élvezheted az önmagadként létezést, nem számít mit mondanak vagy gondolnak mások!

4. Fedezd fel, hogy valójában mire vágysz az életedben és kövesd ezt, nem számít mi történik!

Ha azt gondolod, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit szeretnél az életedben, semmi baj- egy nagyszerű alkalom, hogy kitaláld ezt! Naponta kezd el feltenni a kérdést, ‘ Ha bármilyennek terethetném az életemet, mit teremtenék?’, ‘ Mire vágyok valójában az életemben?’, ‘Mi az amit imádok csinálni?’ ,’ Mi az ami boldoggá tesz?’. Mert amire leginkább a világnak szüksége van, az a BOLDOG EMBEREK. Használd ezeket a kérdéseket, hogy megérezd, hogy a te feltételeid szerint milyen lenne az élet. Majd kövesd azt a választást,aminek az energiája a legközelebb áll ehhez ,vagy megegyezik ezzel. Ennek a használata eljuttat egy olyan irányba, ahová végül el szeretnél jutni, még akkor is, ha nincs egy tisztán logikus kigondolásod arról, hogy mi is ez.

Mi van, ha nem létezik számodra ‘ egy út’ ,amit létrehozhatsz? Mi van ha igazából a lehetőségeknek egy végtelen sorozata van, amiből választhatsz bármit, ami örömteli és csodás lenne számodra?

Mi az a csodás,egyedi és furi út, amit te létrehozhatsz, azzal, hogy átöleled, élvezed és az a másság vagy, aki igazából vagy? Mi van, ha életbenlevés örömét keresed folyamatosan az életedben, amikor mászod azokat a hegyeket? 

Fordította:Kozák Anikó  - Forrás:http://www.worldlifestyle.com/relationships/its-ok-not-to-climb-every-mountain-4-ways-to-find-the-path-thats-right-for-you

Várlak szeretettel a facebook csoportba:)  Tedd fel a kérdéseidet. Kövesd az eseményeket.
https://www.facebook.com/groups/1205005466262676/

Kovács Angéla - Being you facilitator.

Tags: kerdes,, valasztas,, orom,, elvezet,, önmagad,, létezés,, haladni,, út,, út,másképp,, másnak lenni,, önmagad vagy,, boldogság,, szabadság,, Dr Dain Heer,, AccessConsciousness eszkozei,, követni,, tippek,, tökéletesség,, jól csinálni,, rossz vagy,

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések

Naplóüzenetek