Kikövetkeztetsz dolgokat?

 

Kikövetkeztetsz dolgokat?

Ha igen, akkor hagyd abba a gondolkodást!

Észrevetted már, hogy próbálni megtalálni a megfelelő választ, az valójában azt jelenti, hogy próbálod megfelelően kikövetkeztetni, mintha ez bármit is megváltoztatna.

 

Amikor a kikövetkeztetésekből működsz,akkor csak válaszaid vannak,nem éberségek. A hiedelmeidet és a kikövetkeztetéseidet használod, hogy korlátozd a lehetőségeidet, és  hogy megállítsd magad abban, hogy válaszd azt, amit valóban választhatnál. És még valami furi módon, élvezetet is okoz, hogy a gondolkozást használod teremtésként. Muszály, vagy egyébként nem tennéd ezt!

Az én valóságomban ez a gondolkodás nyomorúsága. A legtöbb ember félreértelmezte,tévesen használja a gondolkodás nyomorúságát,mint ha a  gondolkodás élvezet lenne.

A módja annak, hogy a gondlkozás élvezetét feladd, hogy kérdésekkel kezded, amelyek azért vannak, hogy éberséget adjanak neked, ahelyett, hogy egy újabb adag kikövetkeztetést adnának, amivel játszadozni lehet. Fogd meg az energiáját annak,amit szeretnél megváltoztatni és kérdezz:

1-Mi ez?

2-Mit tegyek vele?

3-Meg tudom változtatni?

4-Ha igen, hogyan tudom megváltoztatni?

5-Ha nem, Mi más lehetséges még?

Ha az az éberség jön,hogy nem tudod megváltoztatni, ne próbáld megváltoztatni. Lépj tovább a következő dologra azzal, hogy kérdezel “ Mi más lehetséges még?”

Amikor kinyitod az ajtót egy lehetőség előtt, ami működni fog neked, azt tudni fogod, hova kell menned. Ott könnyedség és kiterjeszkedés van a világodban,még akkor is ha nem logikus a dolog. Amikor feladod a gondolkodás nyomorúságát és átöleled a gondolkodás örömét, akkor lehetővé teszed az univerzumnak,hogy meg tudja mutatni neked, hogy merre menj, ahelyett, hogy kitaláld a fejedben.

Amikor felteszel egy kérdést és üresség jön ( ami valójában tér), akkor már nem tudsz kikövetkeztetésbe belemenni.A sötétség az tér, a kikövetkeztetés az összehúzódás.A lehetőségek a térben jelennek meg. Az alkalmankénti lehetőségek azok mindig az összehúzódásból tünnek ki. Az alkalmankénti lehetőségek azok mindig korlátozzák, hogy mi lehetséges.

Egy ok, amiért a választás nehéz lehet vagy összehúzó , hogy egy hazugság van mögötte. Fel kell tedd a kérdést: Van itt egy kimondott vagy kimondatlan hazugság, ami ezt a nehézséget létrehozza? Majd utána elpusztíthatod és semmissé teheted a hazugságot , így már valós választásod van és nem egy hazugságon alapuló kiköveteztetés. Mindig könnyebbnek érzed ha eltünik a hazugság. Ez az, amiért ezeket a kérdéseket akarod használni Mert az éberséget keresed és nem a kikövetkeztetést.

Képzeld el, milyen lenne a gondolkodás öröméből teremteni, ahol minden kiterjeszkedik és nagyszerűbbé válik, nem úgy, mint a gondolkodás nyomorúságában, ahol mind összehúzódik és kevesebbé válik. Ez csak egy választás! Kezd el azzal, hogy kérdéseket teszel fel és kérdésben maradsz! Abban a pillanatban, amikor eldöntöd, hogy megvan a válasz, már nem vagy többé kérdésben!

Forrás:

https://garymdouglas.com/are-you-a-conclusionist

Fordította:

Kozák Anikó

Tags: gondos,, agy,, kattogas,, kerdes,, valasz,, bars,, bars,access,, gondolkodas,, agyalas,, kiut,

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben