x-men,a jövőként létezni

kepgary

X men,a jövőként létezni

Gary Douglas cikke

X-menként a legnagyobb valószinűséggel egy vizuális gondolkodó kapacitásával rendelkezel.Ez a valóság azt tanítja neked,hogy ahhoz,hogy teremts ,meg kell,hogy legyen a viziója annak,hogy valaminek hogyan kellene lennie.Rakj mindent magad elé és tegyél meg mindent,hogy elérd azt.Lehetséges,hogy észrevetted,hogy ez nem igazán működik számodra.Más vagy.Furcsa vagy.Vad vagy.Kiszámíthatatlan vagy és utálom,hogy azt kell mondjam neked,de ebből teremteni ebben a valóságban ez soha nem fog neked működni.Nem számít milyen keményen és meddig fogsz próbálkozni.

 

Az igazi valóságnak nincsenek képei.Az igazi jövő az lehetőségekből áll,egészen addig, amíg elérsz odáig.A valós jövőt teremteni ,azt jelenti,hogy az az energia vagy ,amilyen jövőt szeretnél,majd becstalakozol a jövőbe, amikor már megteremtetted.Te vagy a jövő.Csak nem akarod ezt tudni.

Ha szeretnél te lenni a jövő,ami lehetővé tesz más lehetőségeket, itt van 3 dolog amit figyelembe vehetsz:

1.Mi az a jövő,amit visszautasítasz,hogy légy,ami ha lennél,megadna számodra mindent amire vágysz teljes könnyedséggel ,beleértve a túl sok pénzt is?

Te a jövő látnoka vagy. X-menként egy többdimenziós valóságod lesz,amit nem lehet meghatározni ,nem lehet leírni teljesen.Ahelyett,hogy megengednéd magadnak,hogy felzárkózz a jövőhöz,folyamatosan próbálod megtalálni azt a képet,hogy mit kellene választanod,hogy elérd azt a jövőt.Csak akkor jelenik meg,amikor választod.Szóval nem fogod látni egészen addig,amíg nem választod.

2.Nem láthatod a jövőt.Csak a jövő lehetsz.

Ez az ahol azt kell megkérdezned,hogy:” Milyen lesz az életem 5 év múlva ha ezt választom? Milyen lesz az életem 5 év múlva ha ezt nem választom?” Nem teremthetsz egy szilárd képet ,amikor felteszed ezeket a kérdéseket,szóval nem tudod beszilárdítani a jövőt.

Amikor befektetek vagy bármi amit csinálok ,mindig megkérdezem:”Milyen lesz ez? nem azt,hogy “Hogy fog ez kinézni?”Ez vagy öszehúz vagy kitágít ,de nagyszerűbb lesz,mint amit lehetséges,hogy elképzelek.

3.Mi az ami itt leheséges,ami nagyszerűbb mint bármi ,amit el tudok képzelni?

A képzeleted az egy korlátozás.A képzeleted arról szól,hogy mit tudsz látni,amit láthatsz az korlátoz téged.Amikor elkezded megkérdezni: “ Mi az ami itt lehetséges,ami nagyszerűbb,mint amit el tudok képzelni?”,akkor túlmész azon amit látsz,túlmész azon,amit látsz,túlmész azon,amit mások látnak.Kinyitod az ajtót,ahol érzékeled a végtelen lehetőségeket,amik lehetségesek ,amit csak néhányan hajlandóak elismerni,mert ez nem egyezik meg a korlátolt,nincs válsztás univerzumával,amiben élnek.

Te vagy a jövő.Nem a beszilárdított,befixált,fix jövő,hanem a lehetőségek jövője.Amikor hajlandó vagy a jövő energiája lenni,amire te vágysz,az a jövő, könnyedén meg tud jelenni.

Fordította:

Kozák Anikó

Forráscikk:

https://garymdouglas.com/x-men-being-the-future

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben