10 Másodperces Kapcsolatokat Teremteni.

Szoktál tervezni az Élvezetes Másikfeledel,majd úgy érzed,hogy te estél az ő csapdájukba?

Szoktad úgy érezni,hogy különböző mintákat követsz a partnereddel és hogy ezektől a mintáktól nem tudsz megszabadulni?

 Ha be vagy zárva a bántalmazás láthatatlan ketrecébe,elirányítgatva  a kapcsolatod dinamikáját gyakran úgy érzel,hogy olyan mint, ha vadvízi zuhatagokon keresztül raftingolnál!

Ahhhh
Szóval mi az amit tehetsz,hogy más lehetőségeket teremts?

 

Hogy válhatsz Terv mentessé,hogyan szabadulhatsz meg a mintáktól,amik többé már nem működnek neked?

Menj végig ezen a 4 lépcsőfokon és fedezd fel,hogy hogyan lehetsz benne egy kapcsolatban 10 másodpercenként úgy,hogy egyre több spontaneitást és intimitást teremtesz!

4 lépcső a nagyobb intimitáshoz

1.Válassz 10 másodpercre
Amikor 10 másodpercenként választasz,akkor megadod önmagadnak és a partnerednek is azt a szabadságot,hogy meggondold magad és arra hangolódj ami leginkább igaz neked abban a pillanatban.Ennek az eszköznek a szépsége az,ahogy egyre nagyobb szabadságot hozol létre egyre nagyobb intimitást teremtesz a kapcsolatodban.

2. Válassz újra
ha választasz valamit ,majd az nem működik neked,akkor válassz újra valami mást a következő 10 másodpercben.Minden választással egyre éberebbé válsz arra,hogy mi az ami neked működik.Ami működött neked tegnap ,az lehetséges,hogy nm fog működni a jövőhéten.Válassz folyamatosan.Majd válassz újra!

3.Hagyd abba,hogy magadra veszel dolgokat
Amikor használod a 10 másodperces választást,akkor nincs olyan ,hogy rossz vagy jó döntés!Nincs szükség arra,hogy önmagad rossznak vagy a partneredet rossznak ítéld meg ha valami nem működik úgy ahogy szeretted volna.Ne vedd magadra!Csak válassz újra!

4. Köteleződj el Önmagad mellett
Amikor elköteleződsz Önmagad mellett,akkor önmagdért választasz!Akkor teljes mértékben részesének tekinted magad a kapcsolatodnak,ahelyett,hogy mások szükségleteit az önmagad szükségletei fölé helyeznéd ( ez az egyik olyan minta,amit gyakran ismételgetünk a párkapcsolatainkban,ha a bántalmazás jelen volt az életedben).

Ha elköteleződsz Önmagad mellett és így létezel,akkor a mások is befogadják a választásaid és őket is táplálni fogják!

 

Forráscikk:

http://drlisacooney.com/tell-it-blog/creating-relationship-10-seconds-at-a-time/

Fordította:

Kozák Anikó

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben