Hogyan Kérd Amit Valójában Szeretnél .2.Rész

1. Mi az amit igazából szeretnék?

2. Mi más lehetnék vagy mit csinálhatnék másképp, ami megváltoztathatná a jelenlegi szituációt?

3. Mi az amit rosszá teszek,ami nem az?

4. Mi az amit helyessé teszek és nem az?

5.Mi az ami valójában működne számomra ebbe a szituációban?

 

Lehet,hogy megvan az a szokásod,hogy közvetetten beszélsz,mert egy ‘ felsőbbrendü’,és ez a módja annak,hogy motiváld őt anélkül,hogy ő ezt észrevenné.Lehetséges,hogy ez azért van,mert soha nem tanultad meg,hogyan kérd azt ,amit igazából szeretnél,és ezért,előre megvédenéd magad attól,ha esetleg nem kapnád meg.

Lehetséges,hogy azért ,mert folyamatosan az alázatos nő próbálsz lenni és közben pedig te vagy az Alfa Kanca.

A ok,hogy ‘miért’ nem számít,hacsak nem invitálnak arra,hogy valami mást válassz.Amikor elkezdesz önmagadért választani és ezekbe a vlasztásokba beleveszed a világ többi részét is, elkezdesz új lehetőségeket teremteni a kapcsolataidban és az életedben.

-Mi van ha el tudod a világot foglalni önmagad módján?

-Milyen új párbeszédjeid lehetnek,ami átvihetne téged a lehetőségek terébe?

-Ki az akit meginvitálhatnál a beszélgetéseidbe,ami kitágíthatná azt,ami valójában lehetséges?

Belevenni mindenkit a választásaidba,az nem azt jelenti,hogy önmagadat helyezet a sor végére.Ez azt jelenti,hogy önmagadat is beleveszed ebbe!!

Minnél jobban beleveszed önmagad ,annál kevésbé lesz meg a csábítása annak,hogy különböző füstös függönyöket hozz létre azért,hogy megállítsd önmagad abban,hogy azt kérd amire valójában vágysz.Minden kapcsolatodban működik,nem csak a szereli kapcsolataidban!

Most van itt az ideje,hogy befejezd bevenni azokat a hazugságokat,amik korlátoznak téged és eljezdeni feltenni azokat a kérdéseket,amik elkezdik kinyitni a választásaidat?

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben