Hogyan Kérd Azt,Amit Valójában Szeretnél.Gary Douglas

Közvetett módon beszélsz amikor a barátodhoz,párodhoz beszélsz?Általában a beszélgetések egy megoldhatatlan vitában végződnek,amit úgy tünik ,hogy soha nem lehet megoldani?Meg vagy ilyedve attól,hogy konkrétan kifejezd az érzéseidet?

 

Ahhoz,hogy több könnyedséget teremts, amikor randizol vagy amikor már benne vagy egy kapcsolatban, szükséges tisztázni,hogy mi az ,amit pontosan el szeretnél mondani.Itt van az ideje,hogy sokkal nyitottabb legyél és kérd azt ,amit valójában szeretnél ettől a párkapcsolattól!

Tisztázzunk valamit: a nőknek van egy olyan szokása,hogy a sorok mögé rejtik be,amit szeretnének mondani.És ha azt gondolnád,hogy te nem igy beszélsz,akkor csak nézzük meg ezeket a példákat:

Mi van ha a “nem,még nem szeretnék gyereket” az valójában azt jelenti,hogy “ Támogatni fogsz amíg én átveszem az irányítást a világ felett?”

Mi van ha a “Túl fáradt vagyok” az egy kód arra,hogy “A szexuális életünk kezd unalmassá válni,mi más lehetséges még?”

Mi van ha a “ Nem szeretem a barátaidat” a mögött az rejlik,hogy “ Az én eletem nem elég izgalmas számomra és a barátaid erre emlékeztetnek”

A legtöbb indirekt kijelentés az ítéletektől való félelmen és a kikövetkeztetéseken alapszik,amik által félünk attól,hogy valójában annak nevezzük a dolgokat amik.

Megtanulni azt,hogy hogyan legyünk még nyitottabbak és direkten kommunikáljunk képessé tesz minket arra,hogy olyan kapcsolatokat alakítsunk ki,amelyek lehetővé teszik számunkra,hogy valójában azok legyünk, akik ebben az életben vagyunk.Ezek a beszélgetések szintén meginvitálnak minket a saját életünkbe.Mi van ,ha a saját életed perifériáján éltél eddig és a beszélgetéseid is ezt tükrözik?

Ennek a megváltoztatás úgy kezdődik,hogy valóssá válsz- felteszed azt a kérdést,amit nem szeretsz feltenni.Tudod azt,amit folyamatosan kikerülsz,hogy ne kelljen feltenned,mert ha feltennéd meg kellene vátoztanod az életedet. A legviccesebb dolog az,hogy az ellenállás mögött ott van a vágy arra,hogy megváltoztasd az életed,különben nem lennél most itt és olvasnád ezt.

Itt van 5 kérdés,amit kezdj el feltenni magadnak.lehet,hogy nem lesznek meg a válaszaid még most,viszont ha folyamatosan felteszed őket,akkor a jövőd lehetőségei elkezdenek hozzád suttogva beszélni.

1. Mi az amit igazából szeretnék?

2. Mi más lehetnék vagy mit csinálhatnék másképp, ami megváltoztathatná a jelenlegi szituációt?

3. Mi az amit rosszá teszek,ami nem az?

A további 2 kérdéshez olvasd el Dain cikkjét az Urbanistában.

http://dailyurbanista.com/2016/11/15/how-to-be-more-open-in-relationships/

Most van itt az ideje,hogy befejezd bevenni azokat a hazugságokat,amik korlátoznak téged és eljezdeni feltenni azokat a kérdéseket,amik elkezdik kinyitni a választásaidat?

Folytatás következik a fennmaradó kérdésekkel,addig is játsz ezekkel ha van kedved változtatni az életeden :)

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben