Hogyan Teremtsd Meg A Szabadság Jövőjét És A Választást .

Milyen az amikor egy olyan életet élsz,amely teljesen szabad?

Ez olyan,ahol sok pénzed van,autoid és kastélyod?

Ez egy olyan élet, ahol megvan mindened egy szempillantás alatt?

Vagy a szabadság  az egy képesség, hogy válassz,hogy megváltozstass  dolgokat és a legvadabb álmaidat is túlteremted?

Ha úgy döntesz,hogy a szabadság pénz vagy, hogy dolgokat azonnal megkapsz vagy, hogy külföldre utazz, akkor félreértelmezed a szabadság forrását, úgymint különböző tárgyak illetve eredmények, ahelyett, hogy elismernéd, hogy te,  a te választásaid és kéréseid által, te vagy a forrás, hogy megteremtsd a valóságodat.

“Minden választás teremti a jövőt. Azt a jövőt teremted, amire vágysz?”

A szabadság akkor kezdődik, amikor elismered azt, hogy te teremted a valóságodat - ez az a felismerés, hogy te, mint a forrása az életed teremtésének, rendelkezel az erővel és a potenciával, hogy létezz, hogy cselekedj, hogy birtokolj, hogy teremts és generálj bármit és mindent amire igazából vágysz.

De meg kell tanulnod választani. Ezen a bolygón nem arra tanítottak minket, hogy válasszunk.

Arra tanítottak minket, hogy döntsünk a jó és a rossz között, hogy ítélkezzünk, hogy elkülőnűljünk, hogy keressük a tökéletes választ ahelyett, hogy azt választanánk, ami egy nagyszerűbb lehetőséget teremtene az életünkben.

Ha ítélkezés nélkül választasz,mit választhatnál, amit még soha nem választottál?

Minden választás teremti a jövőt.

Azt a jövőt teremted,amit szeretnél önmagadnak? Ha nem, hogyan is kezd el?

Először is, fontos, hogy elismerd,hogy egyik választás sem rossz vagy jó. Minden választás teremt. Szóval a kérdés ezután jön: Mi az amire vágysz, amit igazán szeretnél megteremteni?

Gyerekként nem kérdeztek minket, vagy nem biztattak arra, hogy fedezzük fel, hogy mit szeretnénk, mire vagyunk képesek, mit tudunk teremteni, amit senki más nem tud. Arra tanítottak, hogy egyetértsünk és beilleszkedjünk abba, amit mások mondanak, ami szerintük értékes és inkább azzá váljunk.

“Ha olyan jövőt szeretnél, ami más, mint a körülötted lévő embereké, kérdezd meg önmagad milyen életet és jövőt vágysz, amit megteremthetnél?”

Ha olyan jövőt szeretnél, ami más, mint a körülötted lévő embereké,kérdezd meg önmagad milyen életetés jövőt vágysz, amit megteremthetnél? A kérdéssel elkezded érzékelni azt az energetikai utat, amilyennek szeretnéd az életedet. Onnantól kezdve kezdj választani! Mindig megvan a választásod. Ez nem a jóról és a rosszról szól. Ez a kérdésről: Milyen választásom van itt és ha ezt választom, milyen lesz az életem 5 év,10 év 100 év múlva?

Elkezded észrevenni,hogy van egy energia ami létezik a világban ami lehetővé teszi számodra, hogy olyan dolgokat válassz, amire a többi embernek nincs meg a képessége, hogy válassza. Ha meg szeretnéd változtatni a jövődet, válassz folyamatosan. Ha újra meg szeretnéd változtatni, akkor válassz újra.

“Ha hajlandó vagy arra, hogy soha ne add fel azt amire vágysz...akkor egy olyan szabadságot teszel lehetővé önmagad számára ami csodákat teremt és generál…”

Ha hajlandó vagy arra,hogy soha ne add fel azt, amire vágysz és hajlandó vagy bármit megtenni és észrevenni azt, amit kérsz, az soha nem úgy jelenik meg ahogy gondolod, hogy meg fog, akkor megengeded önmagadnak azt a szabadságot, hogy csodákat teremts és generálj, amire csak néhány ember hajlandó ezen a bolygón.

Access consciousness

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben