A Választások Világa, a Szabadság Világa. Gary Douglas

Az életednek nem kell a korlátokról szólnia. Nem kell, hogy mindig ugyanazt a régi dolgot teremtsd. A választásod mindent megváltoztathat. Valójában hányan tudjátok, hogy a választásaitokkal mindent meg tudtok változtatni, vagy azt gondoljátok, ez csak egy jó ötlet, de nekem nem működik…?

Ha a valóságod nem olyan, amilyennek szeretnéd ha lenne, akkor van valami amit választasz, vagy választottál, amit nem vagy hajlandó elengedni. Hajlandónak kell lenned ránézni arra, hogy bármit is választottál, megteremtette azt, ami most történik veled. Tedd fel a kérdést:
“Mit választottam, ami folyamatosan ezt teremti vagy ezt teremtette meg?”

Ha vannak kikövetkeztetéseid, hogy a választásaid mit fognak teremteni semmire nem leszel éber, ami nem passzol ahhoz, amit előre eldöntöttél. Az emberek így teremtenek folyamatosan korlátokat az életükben, a lehetőségek helyett. Egy kérdés amit ilyenkor feltehetsz:
“Milyen energia, tér, tudatosság lehetek, ami ezt totálisan megváltoztatja, teljes könnyedséggel?”

Amikor megvan a lehetőség szabadsága, és azt keresed, hogy mi más lehetséges, akkor valójában azt keresed, hogyan tudnál egy másik valóságot teremteni. Egy másik valóságot akkor tudsz teremteni, ha kéred a végtelen lehetőségeket. A végtelen lehetőségeknek nincs kezdete, közepe vagy vége; ők folyamatosan fejlődnek, nőnek, és teremtődnek minden egyes választással. Az igazi szabadság kérdésből, választásból, lehetőségekből és hozzájárulásból ered, és amikor ez vagy, akkor megállíthatatlan vagy.
“A képességed, hogy válaszd a világban létező lehetőségeket, egy ajándék amivel a földre megszülettél.”

19055666 679781688880881 7319989091300985605 o


Legtöbben éberek vagytok az energiákra és a választásaitok által nő az éberségetek. Minden alkalommal, amikor az éberséget válsztod, az éberséged nőni fog. Tehát, ne az alapján válassz ami tanultál; válassz az alapján, hogy mire vagy éber. Mire vagyok itt éber és mit tudok, amit rajtam kívül senki nem tud?
A képességed, hogy éber legyél a jövődre egy ajándék amivel rendelkezel, de te azt hiszed átok, mert nem tudod hogyan intézményesítsd, hogy úgy történjen minden, ahogy te gondolod, hogy történnie kell. Tedd fel a kérdést:

• Mi lehetek, mit tehetek, hogy ezt sokkal gyorsabban megteremthessem?
• Mi lehetek és mit tehetek másképp mint eddig, hogy ezt azonnal valóra válthassam?
• Mi lehetek vagy mit tehetek, hogy egy olyan lehetőséget teremtsek ami még soha nem jutott eszembe?

A választás teremt. Téged teremt. Azt teremti ami vagy. Megteremti, hogy mit tehetsz és mit választhatsz.
Minden ember a választás képességével születik, semmilyen más képességgel. Minden választással megteremted az útját annak ami felbukkan körülötted. Hajlandónak kell lenned arra, hogy olyasmit válassz, amit senki más nem tud választani. A választás képességével születtél erre a világra; ezért szabad vagy. De te eldobtad a szabadságot azért, hogy más emberek valóságában élj, vagy azért, hogy elhihesd, más emberek valósága sokkal nagyszerűbb, vagy azért, mert el akartad hinni, hogy csak a szükségleteidből választhatsz. Azt hiszed, hogy szükségből kell teremtened, inkább mint a vágyaidból és a lehetőségeidből.
Választanod kell, hogy meglásd mi az, ami lehetséges.

• Ha bármit választhatnál, mit választanál?
• Azt választanád, hogy igazad legyen?
• Azt választanád, hogy tévedj?
• Vagy azt, hogy legyen totális választásod és legyenek végtelen lehetősgeid?

Tedd ami boldoggá tesz, és az életben minden azzá válik ami boldogságot, örömöt és lehetőségeket teremt. Teremtsd azt, amit már megteremtettél és kérj belőle többet.
Gary Douglas
Eredeti cikk : 
https://garymdouglas.com/a-world-of-choice-a-world-of-free…/
Fordította Csilla P

Ha választanál finomságokat. 
Aranydandelion
www.aranydandelion.hu

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben