Mikor jössz rá, hogy valójában Te vagy az ajándék?

Az „Adás” ünnepéhez közeledve az jár az eszünkben, hogy szüleinknek és barátainknak ajándékot vegyünk. Feltehetően mindannyian ezt tesszük az évnek ebben a szakában.

De mi lenne, ha 180 fokkal megfordítanád ezt a felfogást és ránéznél, hogy mikor leszel Te az ajándék, még akkor is, ha ez teljesen eltér mindentől, amit eddig elképzeltél?

„Az ajándék az, hogy felismered, a tudatosság az ajándék, ami folyamatosan csak adni fog neked és mindenki másnak”, magyarázta Gary Douglas az Access Consciousness® alapítója „A tudatosság kreatív peremén” e havi telefonos előadásában.

Minél többet választasz a tudatosságból, annál több lehetőség bukkan fel.

 „A tudatosság teréből nézve, a varázslat és a csodák a legtényszerűbb dolgok a földön.” – mutatott rá Dr. Dain Heer az Access társalapítója.

Dain azt a példát hozta elő, amikor nemrég, egy Access tanfolyam alkalmával, Costa Rica-ban, egy ló levetette a hátáról. Nem tudott ráállni a sérült lábára, ami súlyosan zúzódott és feldagadt. Számos Access testkezelés és szóbeli tisztítás után, a zúzódás és a dagadás szó szerint eltűnt a testéről.

 „Negyvenöt perccel később már jártam a lábamon. Nem valószínű az ilyesmi, de megtörtént és megtörténik.” mondta Dain. „Ez az a világ, amibe belépünk.”

Ismersz dolgokat túl ezen a valóságon? És hajlandó vagy elismerni, hogy ez a valódi tudás?

Évekkel ezelőtt az Access felfedezte, hogy amikor egy molekula és egy gondolat keresztezi egymást, a molekula gömb alakúról ellipszisre változik, ami testi betegséghez vezet. Néhány évvel ezelőtt, ez még nem volt tudományosan bizonyítva.

 „Figyelmen kívül hagyod az éberségeidet, túl ezen a valóságon, és egyre csak úgy cselekszel, mintha ezek valamiféle átkok lennének,” mondja Dain.

 „Ha viszont éber vagy, túl ezen a valóságon, és ebből az éberségből élsz, az életed és a valóságod ajándékká válik.”

Ezen a valóságon túl - ből működve, minden lehetséges. Minden könnyedség, minden öröm, a varázslat minden alkotó eleme, túlmutat ezen a valóságon.

Mi van, ha te lehetnél az ajándék valakinek, te, aki tudsz valamit, amit más nem? 

„Nem igazán voltál hajlandó tudni, hogy amit tudsz, az túl van ezen a valóságon, és igencsak el van rejtve. Azt gondoljátok, könnyebbnek kellene lennie. De ti egyike vagytok azoknak, akik azért vannak itt, hogy utat törjenek egy olyan valóság számára, ami túl van ezen a valóságon.” tette hozzá Dain.

Ne várjátok, hogy valamihez hasonlót éreztek majd, mert nem fogtok. Ha ezt a valóságot referenciapontnak használjátok, le fogtok maradni a csodákról, amik valójában lehetségesek.

Ideje felébredni, legyetek az ajándék, amire születtetek!

 

Fordította- Papp Csilla

Eredeti cikk : https://www.access-consciousness-blog.com/2018/11/when-do-you-get-that-you-are-actually-the-gift/

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben