A 3 ember, akire szükséged van az üzletedben

Kepernyofoto 2018 11 02 11.31.48

Ha olvastad már a blogomat, akkor tudod, hogy említettem már azt a 3 energiát , amire szükséged van az üzletedben - teremtő,összekötő és a mozgató. A legtöbben ezt úgy értik, hogy 3 emberre van szükséged az üzletedben, de néha egy személy az több, mint egy energia ezek közül. Néha lehetsz erős mind a 3-ban, amelyet  úgy hívunk, hogy ‘’ alapkő ‘ alapemberek. De ez nem jelenti azt, hogy akkor egyedül kell csinálnod mindent. Vagy hogy ha valaki ‘alapkő’, akkor az jobb, mint egy erős összekötő.

 

Nics jobb vagy rosszabb-  és, hogy ha azt hozod létre,ami neked könnyű és örömteli, majd olyan embereketés energiákat adsz hozzá az üzletedhez, akik más aspektusát képviselik az üzletnek, akkor még örömtelibb és könnyyedebb lesz amit csinálsz, ami könnyedséget és örömet add hozzá mindenkihez.

Ébernek lenni ezekre az energiákra egy tisztánlátást ad neked, és kérdezd” kit vagy mit adhatok hozzá az üzletemhez?” Ez az egyik kedvenc kérdésem!

Meghívtam két rendkívül tehetséges hölgyet és kollégát, Lauren Mariet és Delany Delaneyt az Omtime Radió Showba, hogy beszéljen ezekről az energiákról.

(Részletek itt találhatósk:http://omtimes.com/iom/2015/08/the-3-people-you-need-in-your-business/)

Összekötők

Az egyik dolog, ami látok, hogy emberek nem ismerik el, amikor összekötők. Honnan tudod, hogy te összekötő vagy?

Delany számára ezt felismerni elég könnyű volt.” Az emberek szeretnek velem beszélgetni, soha nem próbáltam információkat megszerezni, az emberek mindig jöttek hozzám és elmondták a személyes dolgaikat nekem.Soha nem kellett ezért tennem semmit, erőltetnem vagy ilyesmi, ez csak úgy jön mindig.”

Delany szintén együtt dolgozik egy néma férfival Glennel, aki down kóros és autista.segít neki a másokkal való kommunikációban - amellyel leheetővé válik Glen számára a kommunikáció, workshopok tartása, még online seminárok és hívások tartása is.Ez egy másik csodás módja annak,ha valaki összekötő.

Ha szeretnéd növelni a saját képességedet a kapcsolódásban, itt van néhány nagyon hasznos tipp Delanytól:

1.Figyelj, engedd le a falaidat és ne ítéld meg, hogy más emberek mit mondanak - mi van,ha minden csak egy érdekes nézőpont?

2. Vedd észre, hogy éber vagy más emberek gondolataira, érzéseire, érzésire és ne vedd be őket , mint a sajátod! “ Mindannyian megtapasztaltuk , hogy csodásan érzed magad, majd elkezdesz furán lenni, kicsit szomorúan, majd egyre jobban depressziós vagy. Majd azt mondod: “ 5 perce jól éreztem magam!” mondja Delany. Ez ugyan így vonatkozhat arra is, amikor másokkal beszélgetsz. Ha hirtelen idegesnek érzed magad, izgulsz, az tényleg a tiéd? Vagy csak éber vagy arra, hogy mi zajlk a másik személyben! Tartsd lenn a falaidat, nem kell többet tenned, mint, hogy  csak maradj jelen a személlyel!

3. Olyan dolgokat kérni az emberektől,mint hogy vegyék le a figyelmüket olyan dolgokról,amelyek unalmasak. “ felteszek nekik egy kérdést, elmondom nekik, hogy mennyire szép a szemük. Persze ebben van egy hitelesség is, Ki szoktam ütni az embereket az agyukból azzal, hogy jól érzik magukat.

Teremtők

Aki mindig különböző ötletekkel áll elő, az teremtő. A teremtők érdekesek - Látom, ahogy emberek nagyon sok különböző módon teremtenek.Lauren Marie egy példája a nagyszerű teremtőknek. Amikor rájött, hogy ikrekkel várandós, akkor nem tette meg a szokásos dolgokat, hogy bejelenti a babaváró partyt, hanem létrehozott egy igen nagyszerű weboldalt, amely invitálta az embereket arra, hogy ott lépjenek kapcsolatba az ikrekkel most és a születésük után is.

Lauren gondolatai a teremtőkről:

1. “ Az emberek nagyon különböző módokon teremtenek. Mindegyik egy hozzájárulás.nekem van egy lány, aki nagyon jó a weboldalakban, így megkértem őt, hogy segítsen nekem elkezdeni. A partnerem is egy teremtő és másképp teremt , mint én. Megértem, hogy írjon valamit az ikrek szemszögéből.”

2. Tegyél fel kérdéseket. “ Amikor jött az ötlet, megkérdeztem “ Hogyan hozzam ezt létre?” Megkérdeztem az ikreket mielőtt megszülettek “ hogyan szeretnétek a weboldalt elnevezni?” Megérdeztem “ Milyen képek szeretnének megjelenni?” “ Mi más szeretne ott megjelenni?” Oh,akkor írjunk valamit és így és így tovább…

3. Ha úgy gondolod, hogy az ötleteid nem nagyszámok,akkor lehetséges, hogy fantasztikusak. Ez csak az, hogy nem értékeled őket ,mert ezek könnyűek számodra!

Mozgató

A mozgató az az, aki látja, hogy mik a különböző apró részletek amelyeket hozzá kell adni vagy át kell helyezni és különböző projektek hoz létre, amelyekkel dolgozik. Látja, ahogy külömböző apró részletek hogyan kell, hogy összeiileszkedjenek, hogy teremtsenek a jövőben.

Egy folyamatos kapcsolat is jelen van mindenkivel, aki részt vesz a projektben - ezek legyenek emberek,akik közvetlen részt vesznek benne vagy azok,akik szeretnének ránézni és részt venni benne - mos illetve a jövőben.A mozgató az a személy, aki látja a jövőt és tudja, hogy valamit még hozzá kell adni.

Tippek a mozgatóknak:

1. Ne menj bele kikövetkeztetésbe vagy válaszokba, hogy minek hogy kell legyen, légy hajlandó érzékelni az energiát, amire szükség van, majd tegyél fel a kérdéseket, légy hajlandó annak lenni, hogy megjelenhessen és légy hajlandó megváltoztatni is.

2. A legtöbb dolog nem úgy jelenik meg, ahogy azt elképzelnéd, így folyamatosan hajlandónak kell lenned arra, hogy legyen B illetve c terved.

3. Mint mozgató nem kell neked bevezetni mindent, kérdezd meg “ki az aki megtehetné?”

Emlékezz, nem neked kell mindent csinálnod - Mi az, ami örömteli számodra? Mi az, ami nem? Kit vagy mit adhatnál hozzá az üzletedhez ma, hogy megylegyen minden energia a teremtő, összekötő és a mozgató is teljes könnyedséggel?

 

Forráscikk:

http://accessjoyofbusiness.com/the-3-people-you-need-in-your-business-with-lauren-marie-and-delany-delaney/

Fordította:

Kozák AnikóKepernyofoto 2018 11 02 11.31.48

Tags: eszközök, accessconsciousness,, AccessConsciousness eszkozei,, üzlet,, business,, teremtés,, összekötő,, mozgató,

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben