Külön nyelvezetünk van :) spiri-magyar -access - szótár viccesen :)

 

 
cikk
Külön nyelvezetünk van :) spiri-magyar -access - szótár viccesen :)
 
Az új kapcsolatom még rámutat a régi mintáimra.= Megint egy őstulokkal randevúzom. - Mi más is lehetséges,
ami eddig még nem volt ?
 

 

A párom generációs mintái komoly kihívásokat jelentenek a kapcsolatunkban. = Megérett egy boszorkányégetésre az anyós! - Kinek a kapcsolatát éled ?
 
El kell engedjelek, hogy külön-külön is meg tudjuk élni magunkat és fejlődhessünk.= Kissé unalmas veled, jó lenne végre mással is kavarni. - Ha semmit nem kell ,mit választhatunk ?
 
Szeretném megtapasztalni veled a közös energetikai rezgést és a kundalini áramlását. = Szexelni akarok veled! - Testecském szeretnél szexelni Vele ?
 
Az új párommal minden szinten sikerült összehangolni a rezgéseinket. = Szex után még beszélgetni is tudunk. - Az intimitás elemei :)
 
Értem… = Az, amit mondasz olyan nagy butaság, hogy inkább válaszra sem méltatom. - Mindenhol ahol megakarod érteni , magad alá helyezed és még csak nem is szex közben :)
 
Komoly folyamat zajlik nálam éppen. = Annyira kikészültem, hogy szívem szerint felkötném magam. -Mit kérdezhetek a trauma drámán túl ?
 
Nagyon erős tükröt tartasz nekem. = Annyira kiborító vagy, hogy legszívesebben fognék egy féltéglát, és azzal verném be a képed! - Érdekes nézőpont van egy ilyen nézőpontom .
 
Észrevettem, hogy benyomtál nálam pár nyomógombot. = Vérlázítóan viselkedsz velem! - Minden nézőpont ,ellenállás és egyetértés ami megengedi a gombok létezését poc pod
 
Mostanában rengeteget dolgozok magamon. = Fogalmam sincs, hogy másszak ki a depresszióból, rengeteget költök sámánokra, jósokra, gurukra és terapeutákra, hátha ők megoldják a problémáimat helyettem. Mit tudok amit nem vagyok hajlandó tudni ,amit ha hajlandó lennék tudni ,megváltoztatná az életem ?
 
A fentiek új kihívásokat küldtek, hogy fejlődhessek. = Dobott a párom / Kirúgtak a munkahelyemről / Elvitte a házam a bank / Elgázolt egy kombájn… stb. Mi a jó ebben amit nem veszek észre ?
 
Rábízom magam a Teremtő intelligenciára. = Elfogytak az ötleteim, hogy hogyan oldjam meg a problémáimat. Mi más is lehetséges még amit a teremtő sem tud elképzelni ?
 
Hatalmas tanító vagy nekem! = Kevesen voltak még hozzám annyira szemetek, mint Te. Minden esküm fogadalmam veled semmissé teszem .
 
Érzem, hogy ettől a beszélgetéstől rossz irányba tolódik el az energetikám.= Energiavámpír vagy! -Annyira kedves hogy ennyire törődsz velem ,csak most mennem kell. Szia :)
 
S mi más is lehetséges még ?
 
 Spiritualitás és egyéb nyalánkságok
 
 
 
 
 
 

Tags: Spiritualitás,, ezoteria,, access,, tudatoss,, tudatoss,fejlődni,, kapcsolat,, párkapcsolat,, javíni,, szex, tapasztalás, energia, áramlás

Weboldalunkon sütiket használunk! Bővebben