Esse

 

 

Az ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment – magyarul kb:Strukturális megtestesülése az energetikai szintézisnek) egy egyedülálló test kezelés, ami kombinálja az Access Consciousness™ eszközeit manuális technikákkal melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát célozzák mely a test minden részét hálószerűen összeköti.

Tudományos kutatások igazolják, hogy a fascia reagál a kérdésekre. Az Access Consciousness™ eszközei arra invitálnak, hogy kérdésben légy az életed minden területén és testeddel kapcsolatban.

Az ESSE változásokat hozhat létre a test struktrújával ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét.

Az ESSE test kezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható fascián át a test minden részében a sejt szinttől a főbb szervrendszerekig. Az ESSE-re úgy is tekinthetünk mintegy mélyszöveti kezelés valamint energia kezelés, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.

 

 

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.