Globális Alapozó tanfolyam POP - Szegeden

Kategória
Tanfolyamok
Következő dátum:
2018-04-06 23:00
Helyszín:
Arany Dandelion Szeged - Szeged, Vadász u. 8, 6721 Magyarország
Email:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Globális Alapozó Gary Douglasszel és Dr. Dain Heerrel 
-POP-ONLINE


Az Alapozó kurzust arra találták ki, hogy megerősítsen abban, hogy megváltoztass bármit és mindent, ami szeretnél megváltoztatni az életedben. Az eszközök egész eszköztárát kapod meg, ami lehetővé teszi neked, hogy darabokra törd annak a korlátozásnak az alapját, amiből oly gyakran működünk, és hogy építs egy új alapot, ami korlátozások nélküli lehetőségekből áll, hogy elkezdhesd megteremteni azt az életet, amire igazán vágysz.

Mire vágysz? Mit szeretnél, ha más lenne? Több örömet szeretnél? Több mókát? Több könnyedséget? Szeretnél reggelente a hála érzetével ébredni... hogy boldog vagy, hogy ezen a bolygón vagy?

Bármi is legyen ez neked, ez lehetséges. Világszerte ezrek teremtenek olyan életet, amire vágynak az Access Consciousness® egyszerű és pragmatikus eszközeit alkalmazva, amiket bemutatnak neked az Alapozó kurzuson.

Minden megváltozhat. Bármi lehetséges. A kérdés az, hogy választod?

Előfeltétele: Access Bars tanfolyam

Teljes ár: USD 1040
Ismétlő ár: USD 520
Ismétlő áron vehetsz részt, ha a tanfolyam első napjától számítva az előző 12 hónapban részt vettél bármilyen Alapozó tréningen, vagy ha részt vettél a Lehetőségek Választása (korábbi 2. és 3. szint) tanfolyamon a tanfolyam első napjától számított 12 hónapon belül.

15 éves és attól fiatalabb gyerekek ingyenesen részt vehetnek, ha egy fizető felnőttel vannak jelen, vagy a facilitátor beleegyezésével. A 16 és 17 éves fiatalok fél árat fizetnek.

Magyar tolmácsolással!

Regisztrációs link hamarosan.

Házigazda :
Kovács Angéla CF, BYCF , RRFYCF,

 
 

Dátumok:

  • 2018-04-09 01:00
  • 2018-04-06 23:00

Powered by iCagenda