Szavak nélkül - Csapat gyakorlat -

 

18836525 10155766847812662 294279956 o

Shannon azt mondja, ő szavak nélküli kommunikál, mint valami energetikai kapcsolat formájában érzékeli a csapatát, mint ahogyan az az ember és az állatok között is van például. Nem olyan, mint az ebben a valóságban ismert verbális kommunikáció.

A legtöbb ember öntudatlanul is kikapcsolja az entitásokra való tudatosságát, ennek ellenére a saját univerzumában valahol mégiscsak tudja, hogy van körülötte egy entitás. Nagyon sokszor ezzel az információval szemben/ellen gátakat, falakat emelünk, mivel az entitások nem illeszkednek a valódinak és normálisnak tekintett valóságba.

Gyakorlat:

Engedd le a falaidat. Engedd el magad, relaxálj. Engedd le a barikádjaidat, engedd meg magadnak, hogy sebezhetőbb (vulnerable), fogékonyabb legyél a tudatosságra.

Most, hogy a falaidat leengedted, légy szíves kérd meg a csapattagjaidat, hogy érintsenek meg.

Bármit, amit egy entitás érintésének gondolata esetleg felhozott... POC/POD

Biztosíthatlak arról, hogy ez egyáltalán nem is annyira furcsa, és valószínűleg sokkal többször történik meg, mint amiről tudsz.

Ha már érzékeled ezt, akkor csak hagyd tovább/jobban.

Ha megengeded a csapatodnak, hogy megérintsenek, akkor ez egy érzést, energetikai jelenlétet kezd létrehozni, amit sokan nagyon kellemesnek éreznek.

Van, aki érzi azt a békességet, amit ez a helyzet létrehoz?

Ha igen, akkor folytasd, és csak kérd őket tovább, hogy érintsenek meg, és engedd le a falaidat még jobban, engedd, hogy ez az energia nagyobb legyen, kiterjedtebb legyen, intenzívebb legyen, jelenlévőbb legyen, hagyd, hogy még jobban felépüljön, növekedjen.

Kérd a csapatod hozzájárulását (contribution), részvételét még jobban, folytasd, folytasd, folytasd, folytasd.

Ettől lehet, hogy boldogságot érzel, lehet, hogy sírhatnékod támad.

Okozhat eksztatikus érzést, okozhat orgazmikus érzést, elgyengítheti a térdeidet, felfordulhat a gyomrod… mindenkinél mást és mást hozhat fel.

Itt most újra felvesszük a kapcsolatot és az energetikai jelenlétet egy olyan energiával, ami mindannyiunk számára hozzáférhető, ami igazán-igazán-igazán törődik veled. 

Folytasd tovább!

Ez az energia a rendelkezésedre áll, HA KÉRED.

Javaslom, hogy csináld ezt meg ezt a gyakorlatot minden nap. Érezni fogod a békességet, amit a testednek ad. 

Ha most nem érzel ebből semmit, valószínűleg akkor is történik. Ismételd csak a gyakorlatot!

Ismételten kérd a csapatodat, hogy segítsenek felismerni a jelenlétüket. 

Bár talán most nem ismeritek fel, de azzal, hogy leengeditek a falaitokat, hogy hajlandók vagytok felvenni a kapcsolatot, hogy kinyújtjátok a kezeteket, hagyjátok, hogy a csapattagjaitok megfogják (és ezt csináld is meg), hogy megöleljenek titeket, tehát mindezzel új lehetőségeket nyittok meg, és megváltoztatjátok az Univerzum szövetét. A változás lökéshullámait külditek ki. És hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Mire jó ez? Mire használhatod?

Először kezdd el megtapasztalni ezt az energiát, ami így a rendelkezésedre áll.

Remélhetőleg az elfogadás (receiving) olyan szintjére jutsz, amit azelőtt esetleg nem tudtál elérni. És ezt az elfogadást kellene először megtapasztalnod, mielőtt tovább mész ezzel. Hiába kérsz folyton, ha nem tudsz elfogadni…

Kérlek, kérlek, kérlek, kezdd a gyakorlattal, mielőtt használni akarnád a csapatodat, engedd, hogy ezek az energiák beléd folyjanak, a testedbe, köréd, bárhol is érzékeled őket. Csak kérd, hogy ezek az energiák kiszélesedjenek, erősebbé, nagyobbá, stb. váljanak. Csak hagyd, hogy növekedjenek, növekedjenek, növekedjenek, növekedjenek… mindaddig, amíg egyszer csak abbamarad. Mint minden gyakorlat, ez is csak megy, megy egy darabig, aztán vége szakad, az energia szinte szétszóródik. És ezt ismétled, naponta, hetente, vagy ahogy akarod.

Amikor már ez megvan, akkor kérd a csapat közreműködését az életedben. De vedd észre, ha a csapatot az életed megteremtésének forrásaként akarod használni! Nem tudnak megakadályozni abban, hogy választásokat hozz, nem tudnak „átnyúlni” ebbe a világba, hogy mindent tökéletessé tegyenek az életedben.

Ez az energia képes arra, hogy olyan hozzájárulást, energiát adjon nektek, ami hatást hoz létre az életedben? Abszolút mértékben.

Ez mindenki számára különböző lesz? Igen.

Csináld a gyakorlatot.

Kérd a kapcsolatot.

Shannon O’Hara 2011. június 5. telecall entitásokról

http://www.talktotheentities.com/index.php?option=com_content&view=article&id=29:audio-free-talk-to-the-entities-telecall-june-2011-with-shannon-ohara&catid=13&Itemid=130

 

Az access alapozó képzéseken és entitás kurzusokon, előadásokon még ennél is több információval játszunk.

Kovács Angéla CF

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egy teljesen más világ

29541110 10212305156483914 1046850674116923505 n

Egy teljesen más világ

 

Ha nem a kivetítésekből, elvárásokból, elkülönülésből, kivetítésekből, ítéletekből és visszautasításból működsz ( rövidebb néven PESJR - angol rövidítés), akkor láthatod, hogy mi van elötted és lehetőséged van bármit megváltoztatni.

Ez egy teljesen más világ.

 
Cikk folytatása

Használod az ítéleteket arra, hogy megállítsd saját magad?

judgment

Használod az ítéleteket arra, hogy megállítsd saját magad?

Ha mostanában abban a helyzetben voltál, hogy kapod az ítéleteket,akkor lehetséges, hogy észrevetted, hogy ez nem túl kellemes vagy kényelmes, hanem valójában ez gonosz?

“ Az egyetlen gonoszság az a tudatosság ellenesség és a nem tudatosság”, mondta ezt Gary Douglas az Access Consciousness alapítója.

“ Az ítélet az nem a nem tudatosság vagy tudatosság ellenesség . Az ítélet az elerőtlenít, képtelenné tesz.

 
Cikk folytatása

4 lehetőség arra, hogy megtaláld mi az, ami neked működik!

cikk

4 lehetőség arra, hogy megtaláld mi az, ami neked működik!

A legtöbben úgy éljük az életünket, hogy olyan valakivé illetve olyasmivé próbálunk válni,amire valójában soha nem is vágytunk .Nagyon korai életkorban már azt tanították velünk, hogy nézzünk körbe a világban és másoljuk le mindazt,amiről az emberek a környezetünkben úgy döntenek, hogy jó, tökéletes és helyes.

 
Cikk folytatása

Reményt találni, amikor úgy tűnik minden elveszett

Reményt találni, amikor úgy tűnik minden elveszett

Dr Dain Heer cikke

Valaha néztél körben úgy a világban és érezted azt, hogy ez nem elég? Valaha kívántál más lehetőségeket? Vagy épp nem annyi ítélkezést az emberek között? Vagy egy kedvesebb, sokkal nagyszerűbb világot, ahol élnél?

 

Cikk folytatása

Kikövetkeztetsz dolgokat?

 

Kikövetkeztetsz dolgokat?

Ha igen, akkor hagyd abba a gondolkodást!

Észrevetted már, hogy próbálni megtalálni a megfelelő választ, az valójában azt jelenti, hogy próbálod megfelelően kikövetkeztetni, mintha ez bármit is megváltoztatna.

 

Cikk folytatása

x-men,a jövőként létezni

kepgary

X men,a jövőként létezni

Gary Douglas cikke

X-menként a legnagyobb valószinűséggel egy vizuális gondolkodó kapacitásával rendelkezel.Ez a valóság azt tanítja neked,hogy ahhoz,hogy teremts ,meg kell,hogy legyen a viziója annak,hogy valaminek hogyan kellene lennie.Rakj mindent magad elé és tegyél meg mindent,hogy elérd azt.Lehetséges,hogy észrevetted,hogy ez nem igazán működik számodra.Más vagy.Furcsa vagy.Vad vagy.Kiszámíthatatlan vagy és utálom,hogy azt kell mondjam neked,de ebből teremteni ebben a valóságban ez soha nem fog neked működni.Nem számít milyen keményen és meddig fogsz próbálkozni.

Cikk folytatása

10 Másodperces Kapcsolatokat Teremteni.

Szoktál tervezni az Élvezetes Másikfeledel,majd úgy érzed,hogy te estél az ő csapdájukba?

Szoktad úgy érezni,hogy különböző mintákat követsz a partnereddel és hogy ezektől a mintáktól nem tudsz megszabadulni?

 Ha be vagy zárva a bántalmazás láthatatlan ketrecébe,elirányítgatva  a kapcsolatod dinamikáját gyakran úgy érzel,hogy olyan mint, ha vadvízi zuhatagokon keresztül raftingolnál!

Ahhhh
Szóval mi az amit tehetsz,hogy más lehetőségeket teremts?

Cikk folytatása

Létezik Bármi, Ami Nagyszerűbb A Szeretetnél ?

Egyszerűen megválaszolva a kérdést, igen, van.

A tisztelet. Ha tisztelsz valakit, az azt jelenti, akkor nem vagy ítélettel sem őfelé, sem magad felé. Ha tisztelsz valakit, azt úgy is megteheted, ha a másik személy nem kedves, nem boldog, nem szomorú vagy nem dühös vagy éppen az, válasszon bármit is.

Szeretettel mindig van ítélet. Elvárások vannak feléd, hogy minek kellene lenned, mit kellene tenned, hogy kimutasd a másiknak a szeretetedet: „Ha szeretnél, megtennéd ezt nekem.” „Ha szeretne, egy szál vörös rózsát venne nekem, nem egy tucatot!” A szeretetnek isten tudja, hány definíciója van! Ugyanúgy szereted a családodat, mint a macskádat? Vagy a barátaidat, mint a szerelmeidet? Még a feltétel nélküli szeretet esetében is meg kell ítélned, hogy az adott dolog valami olyan-e, amihez feltételek nélkül viszonyulj, vagy nem!

Cikk folytatása

Hogyan Kérd Amit Valójában Szeretnél .2.Rész

1. Mi az amit igazából szeretnék?

2. Mi más lehetnék vagy mit csinálhatnék másképp, ami megváltoztathatná a jelenlegi szituációt?

3. Mi az amit rosszá teszek,ami nem az?

4. Mi az amit helyessé teszek és nem az?

5.Mi az ami valójában működne számomra ebbe a szituációban?

Cikk folytatása

Pénzzé Válni -Gary Douglas

Pénzzé válni

Gary Douglas

Itt vagy most,állsz az esőben.Meleg, nedves és a ruháid csucsognak.A lábaid cuppognak a cipőben és örömtelien táncikálsz. Egyáltalán nincs jelen az elválasztódás érzete.Egységben vagy az eső egyetlen cseppjévelés az összes cseppel is párhuzamosan.

Cikk folytatása

10 Mítosz A Figyelemzavarokról .

Boldog, energikus, kíváncsi, kreatívan vezérelt, felfedező, cselekvő, kinesztetikus (mozgással asszociálva tanuló) gyermek, aki azt akarta tudni, miért van „konduktora” a vonatnak (kalauz) és a zenekarnak is (karmester), aki csodálkozott azon, hogy a ketchup foltot hagy a piros pólón, és aki 3 évesen megkérdezte tőlem, hogy mi a lélek.

Cikk folytatása

6 Módszer, Amivel Elcsitíthatod A Belső Bírádat .Dain H.

Előfordul, hogy hosszasan szidod magad, miközben megpróbálsz rájönni, mit csináltál rosszul? Ha egy egész napot azzal töltenél, hogy megfigyeled a gondolataidat, megdöbbennél azon, milyen gyakran bírálod magad.

Azt tanuljuk, hogy ha elégszer kritizáljuk és elemezgetjük magunkat és ítélkezni sem felejtünk el, akkor majd valami módon rájövünk arra, hogyan tegyük jobbá az életünket. Az igazság azonban az, hogy semmilyen bírálat, bármennyire „építő” legyen is, nem teszi jobbá sem a te életedet, sem másét.

Cikk folytatása

Hogyan Teremtsd Meg A Szabadság Jövőjét És A Választást .

Milyen az amikor egy olyan életet élsz,amely teljesen szabad?Ez olyan,ahol sok pénzed van,autoid és kastélyod?Ez egy olyan élet,ahol megvan mindened egy szempillantás alatt?

Vagy a szabadság  az egy képesség ,hogy válassz,hogy megváltozstass  dolgokat és a legvadabb álmaidat is túlteremted?

Ha úgy döntesz,hogy a szabadság pénz vagy, hogy dolgokat azonnal megkapsz vagy, hogy külföldre utazz, akkor félreértelmezed a szabadság forrását, úgymint különböző tárgyak illetve eredmények, ahelyett, hogy elismernéd, hogy te,  a te választásaid és kéréseid által, te vagy a forrás, hogy megteremtsd a valóságodat.

“Minden választás teremti a jövőt. Azt a jövőt teremted, amire vágysz?”

A szabadság akkor kezdődik,amikor elismered azt, hogy te teremted a valóságodat - ez az a felismerés, hogy te, mint a forrása az életed teremtésének, rendelkezel az erővel és a potenciával, hogy létezz, hogy cselekedj, hogy birtokolj, hogy teremts és generálj bármit és mindent amire igazából vágysz.

De meg kell tanulnod választani. Ezen a bolygón nem arra tanítottak minket, hogy válasszunk.

Arra tanítottak minket, hogy döntsünk a jó és a rossz között, hogy ítélkezzünk, hogy elkülőnűljünk, hogy keressük a tökéletes választ ahelyett, hogy azt választanánk, ami egy nagyszerűbb lehetőséget teremtene az életünkben.

Ha ítélkezés nélkül választasz,mit választhatnál, amit még soha nem választottál?

Minden választás teremti a jövőt.

Azt a jövőt teremted,amit szeretnél önmagadnak? Ha nem, hogyan is kezd el?

Először is, fontos, hogy elismerd,hogy egyik választás sem rossz vagy jó. Minden választás teremt. Szóval a kérdés ezután jön: Mi az amire vágysz, amit igazán szeretnél megteremteni?

Gyerekként nem kérdeztek minket, vagy nem biztattak arra, hogy fedezzük fel, hogy mit szeretnénk, mire vagyunk képesek, mit tudunk teremteni, amit senki más nem tud. Arra tanítottak, hogy egyetértsünk és beilleszkedjünk abba, amit mások mondanak, ami szerintük értékes és inkább azzá váljunk.

“Ha olyan jövőt szeretnél, ami más, mint a körülötted lévő embereké, kérdezd meg önmagad milyen életet és jövőt vágysz, amit megteremthetnél?”

Ha olyan jövőt szeretnél, ami más, mint a körülötted lévő embereké,kérdezd meg önmagad milyen életetés jövőt vágysz, amit megteremthetnél? A kérdéssel elkezded érzékelni azt az energetikai utat, amilyennek szeretnéd az életedet. Onnantól kezdve kezdj választani! Mindig megvan a választásod. Ez nem a jóról és a rosszról szól. Ez a kérdésről: Milyen választásom van itt és ha ezt választom, milyen lesz az életem 5 év,10 év 100 év múlva?

Elkezded észrevenni,hogy van egy energia ami létezik a világban ami lehetővé teszi számodra, hogy olyan dolgokat válassz, amire a többi embernek nincs meg a képessége, hogy válassza. Ha meg szeretnéd változtatni a jövődet, válassz folyamatosan. Ha újra meg szeretnéd változtatni, akkor válassz újra.

“Ha hajlandó vagy arra, hogy soha ne add fel azt amire vágysz...akkor egy olyan szabadságot teszel lehetővé önmagad számára ami csodákat teremt és generál…”

Ha hajlandó vagy arra,hogy soha ne add fel azt, amire vágysz és hajlandó vagy bármit megtenni és észrevenni azt, amit kérsz, az soha nem úgy jelenik meg ahogy gondolod, hogy meg fog, akkor megengeded önmagadnak azt a szabadságot, hogy csodákat teremts és generálj, amire csak néhány ember hajlandó ezen a bolygón.

Access consciousness