Használod az ítéleteket arra, hogy megállítsd saját magad?

judgment

Használod az ítéleteket arra, hogy megállítsd saját magad?

Ha mostanában abban a helyzetben voltál, hogy kapod az ítéleteket,akkor lehetséges, hogy észrevetted, hogy ez nem túl kellemes vagy kényelmes, hanem valójában ez gonosz?

“ Az egyetlen gonoszság az a tudatosság ellenesség és a nem tudatosság”, mondta ezt Gary Douglas az Access Consciousness alapítója.

“ Az ítélet az nem a nem tudatosság vagy tudatosság ellenesség . Az ítélet az elerőtlenít, képtelenné tesz.

 
Cikk folytatása

4 lehetőség arra, hogy megtaláld mi az, ami neked működik!

cikk

4 lehetőség arra, hogy megtaláld mi az, ami neked működik!

A legtöbben úgy éljük az életünket, hogy olyan valakivé illetve olyasmivé próbálunk válni,amire valójában soha nem is vágytunk .Nagyon korai életkorban már azt tanították velünk, hogy nézzünk körbe a világban és másoljuk le mindazt,amiről az emberek a környezetünkben úgy döntenek, hogy jó, tökéletes és helyes.

 
Cikk folytatása

Reményt találni, amikor úgy tűnik minden elveszett

Reményt találni, amikor úgy tűnik minden elveszett

Dr Dain Heer cikke

Valaha néztél körben úgy a világban és érezted azt, hogy ez nem elég? Valaha kívántál más lehetőségeket? Vagy épp nem annyi ítélkezést az emberek között? Vagy egy kedvesebb, sokkal nagyszerűbb világot, ahol élnél?

 

Cikk folytatása

Kikövetkeztetsz dolgokat?

 

Kikövetkeztetsz dolgokat?

Ha igen, akkor hagyd abba a gondolkodást!

Észrevetted már, hogy próbálni megtalálni a megfelelő választ, az valójában azt jelenti, hogy próbálod megfelelően kikövetkeztetni, mintha ez bármit is megváltoztatna.

 

Cikk folytatása

x-men,a jövőként létezni

kepgary

X men,a jövőként létezni

Gary Douglas cikke

X-menként a legnagyobb valószinűséggel egy vizuális gondolkodó kapacitásával rendelkezel.Ez a valóság azt tanítja neked,hogy ahhoz,hogy teremts ,meg kell,hogy legyen a viziója annak,hogy valaminek hogyan kellene lennie.Rakj mindent magad elé és tegyél meg mindent,hogy elérd azt.Lehetséges,hogy észrevetted,hogy ez nem igazán működik számodra.Más vagy.Furcsa vagy.Vad vagy.Kiszámíthatatlan vagy és utálom,hogy azt kell mondjam neked,de ebből teremteni ebben a valóságban ez soha nem fog neked működni.Nem számít milyen keményen és meddig fogsz próbálkozni.

Cikk folytatása

10 Másodperces Kapcsolatokat Teremteni.

Szoktál tervezni az Élvezetes Másikfeledel,majd úgy érzed,hogy te estél az ő csapdájukba?

Szoktad úgy érezni,hogy különböző mintákat követsz a partnereddel és hogy ezektől a mintáktól nem tudsz megszabadulni?

 Ha be vagy zárva a bántalmazás láthatatlan ketrecébe,elirányítgatva  a kapcsolatod dinamikáját gyakran úgy érzel,hogy olyan mint, ha vadvízi zuhatagokon keresztül raftingolnál!

Ahhhh
Szóval mi az amit tehetsz,hogy más lehetőségeket teremts?

Cikk folytatása

Létezik Bármi, Ami Nagyszerűbb A Szeretetnél ?

Egyszerűen megválaszolva a kérdést, igen, van.

A tisztelet. Ha tisztelsz valakit, az azt jelenti, akkor nem vagy ítélettel sem őfelé, sem magad felé. Ha tisztelsz valakit, azt úgy is megteheted, ha a másik személy nem kedves, nem boldog, nem szomorú vagy nem dühös vagy éppen az, válasszon bármit is.

Szeretettel mindig van ítélet. Elvárások vannak feléd, hogy minek kellene lenned, mit kellene tenned, hogy kimutasd a másiknak a szeretetedet: „Ha szeretnél, megtennéd ezt nekem.” „Ha szeretne, egy szál vörös rózsát venne nekem, nem egy tucatot!” A szeretetnek isten tudja, hány definíciója van! Ugyanúgy szereted a családodat, mint a macskádat? Vagy a barátaidat, mint a szerelmeidet? Még a feltétel nélküli szeretet esetében is meg kell ítélned, hogy az adott dolog valami olyan-e, amihez feltételek nélkül viszonyulj, vagy nem!

Cikk folytatása

Hogyan Kérd Amit Valójában Szeretnél .2.Rész

1. Mi az amit igazából szeretnék?

2. Mi más lehetnék vagy mit csinálhatnék másképp, ami megváltoztathatná a jelenlegi szituációt?

3. Mi az amit rosszá teszek,ami nem az?

4. Mi az amit helyessé teszek és nem az?

5.Mi az ami valójában működne számomra ebbe a szituációban?

Cikk folytatása

Pénzzé Válni -Gary Douglas

Pénzzé válni

Gary Douglas

Itt vagy most,állsz az esőben.Meleg, nedves és a ruháid csucsognak.A lábaid cuppognak a cipőben és örömtelien táncikálsz. Egyáltalán nincs jelen az elválasztódás érzete.Egységben vagy az eső egyetlen cseppjévelés az összes cseppel is párhuzamosan.

Cikk folytatása

10 Mítosz A Figyelemzavarokról .

Boldog, energikus, kíváncsi, kreatívan vezérelt, felfedező, cselekvő, kinesztetikus (mozgással asszociálva tanuló) gyermek, aki azt akarta tudni, miért van „konduktora” a vonatnak (kalauz) és a zenekarnak is (karmester), aki csodálkozott azon, hogy a ketchup foltot hagy a piros pólón, és aki 3 évesen megkérdezte tőlem, hogy mi a lélek.

Cikk folytatása

6 Módszer, Amivel Elcsitíthatod A Belső Bírádat .Dain H.

Előfordul, hogy hosszasan szidod magad, miközben megpróbálsz rájönni, mit csináltál rosszul? Ha egy egész napot azzal töltenél, hogy megfigyeled a gondolataidat, megdöbbennél azon, milyen gyakran bírálod magad.

Azt tanuljuk, hogy ha elégszer kritizáljuk és elemezgetjük magunkat és ítélkezni sem felejtünk el, akkor majd valami módon rájövünk arra, hogyan tegyük jobbá az életünket. Az igazság azonban az, hogy semmilyen bírálat, bármennyire „építő” legyen is, nem teszi jobbá sem a te életedet, sem másét.

Cikk folytatása